Suami pukul isteri marah kerana anak enggan ikutnya

 • Opening of Christmas Wonderland @ Gardens by the Bay 2015

  Opening of Christmas Wonderland @ Gardens by the Bay 2015

  Opening of Christmas Wonderland @ Gardens by the Bay 2015

  This year’s Christmas fair features light sculptures throughout the park, festive markets, a Toyland floral display, traditional carnival games and a new Ice Palace. …

 • The M1 Corporate Netball Challenge 2015

  The M1 Corporate Netball Challenge 2015

  The M1 Corporate Netball Challenge 2015

  Corporations faced off at the M1 Corporate Netball Challenge 2015, with 47 corporations competing for the title of M1CNC champion. …

 • Singapore mall welcomes Christmas with dance performance on climbing wall

  Singapore mall welcomes Christmas with dance performance on climbing wall

  Singapore mall welcomes Christmas with dance performance on climbing wall

  America’s Got Talent’s 2010 contestants, AscenDance Project, performed in Singapore for the first time on Thursday, to kick start the Christmas season at Parkway Parade Shopping Centre. The compelling 30-minute dance routine, which attracted the attention of shoppers, took place - not on the floor - but on a rock climbing wall. The four talented dancers showed off their incredible balancing and “hanging” skills, as well as graceful dance moves to popular Christmas jingles. The public can catch …

Suami di dalam klip video yang dilihat memukul isterinya di dalam lif di hadapan kedua-dua anaknnya marah kerana anak enggan mengikutnya keluar bersiar-siar.

Wanita yang teruk dibelasah dalam lif di sebuah hospital swasta di Bandar Perda, Bukit Mertajam di Pulau Pinang berkata, suami memintanya memberi kefahaman kepada  anak mereka yang dia jarang pulang dan ingin membawa mereka keluar.

"Anak kedua merengek dan enggan mengikutnya. Mungkin ini membuatkan dia menjadi marah," kata mangsa dipetik dari akhbar berbahasa Melayu Sinar Harian.

Pasangan yang kedua-duanya berusia 36 tahun itu mempunyai tiga anak berusia antara empat hingga sembilan tahun, hasil perkongsian hidup selama 12 tahun.

Menceritakan mengenai kejadian itu, wanita itu berkata, suaminya ke hospital untuk menziarahi anak sulung mereka yang sakit demam panas.

Katanya,  suami memintanya untuk memujuk anak supaya keluar dengannya,tetapi tidak berjaya.

“Semasa di dalam lif, dengan tidak semena-mena, dia memukul dan menendang saya tanpa henti dan berkata, ‘jumpa kau di mahkamah syariah’.”

Wanita itu mengalami bengkak di kepala, kaki lebam dan sengal akibat ditendang ketika keluar dari lif.

Sementara polis sedang mencari lelaki yang dilihat melalui rakaman CCTV membelasah isterinya di dalam sebuah lif hospital swasta di Bukit Mertajam, Georgetown, Isnin lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri, SAC Mazlan Kesah, berkata suspek berusia 36 tahun itu adalah penjawat awam dan bekerja di Jerantut, Pahang menghilangkan diri dan didapati tidak hadir di tempat kerjanya selepas kejadian jam 4 petang itu.

"Pasangan suami isteri yang berasal dari Pulau Pinang sebelum itu melawat anak sulung mereka yang menerima rawatan di hospital dan motif kejadian dikatakan berpunca daripada masalah keluarga," katanya kepada pemberita, semalam. – 15 Ogos, 2013.

Loading...

Latest News

Makanation